söndag 15 maj 2011

Denna veckan

har varit riktigt bra! Tyvärr har det varit lite för varmt för att Caliber ska tycka det är skönt, men han överlever om han får ligga i skuggan och man tar fram vattenslangen och svalkar honom emellanåt!

I måndags var vi i Huskvarna och tränade, det var jättevarmt även på kvällen så det blev ingen avancerad träning direkt. Platsen funkade kanon iaf :)

I torsdags hade vi uppvisning i spår i Habo. Tyvärr öppnade himlen sig och åskan dånade över våra huvuden, så vi fick helt enkelt avbryta. Två korta spår hann vi iaf med. Måste få till vinklarna bättre. Någon som har några ideér och tips?

Höjdpunkten var i fredags då vi började dagen med ett klockrent lydnadspass! Så bra har det inte känts på länge, allt gick verkligen hur bra som helst. Motivationshöjare :)

Igår var vi i väg till Skänninge där det arrangerades VM i plöjning. Caliber hade massor att kolla på, så han var trött sen.

Idag avslutade vi kvällen med upplet och spår. Jag är riktigt förvånad hur bra hans upplet har blivit. Nu blev det inte så djupt som jag önskat, men Viggo låg inne, ensam och sov så jag ville inte vara ute så länge.
Även spåret gick bra, bara vinklarna som måste bättras på.

Nu ska jag steka pannkakor :)

1 kommentar:

Sven sa...

Det låter ju jätte bra. Vinklarna finns några olika idéer om. Kan visa när vi träffas
Sven